​Velkommen til Tømrermester Nikolaj Krause

​☎  +45 40 93 57 79      |     ✉  info@nkbyg.dk

Murer i Jyllinge og omegn

Et stykke murerarbejde kan være mange forskellige ting - lige fra det klassiske  som at bygge en mur op til lægning af fliser og klinker, fugning og meget mere. Murerarbejde kan således blive nødvendigt både i forbindelse med mindre opgaver som for eksempel vedligeholdelse og reparation af fuger, mens det også kan indgå som en lille del af et større projekt - herunder nybyg, et nyt badeværelse eller noget helt tredje.

NK Entreprise har en murer ansat

Hos NK Entreprise, er vi en tømrervirksomhed med en veluddannet og dygtig murer, der kan tage sig af alle slags mureropgaver. Hertil har vi 5 tømrere, hvilket sammen med vores murer gør det muligt for os at varetage langt de fleste tømrer- og mureropgaver. Vi er beliggende i Jyllinge og arbejder for kunder i både Jyllinge, Roskilde og Frederikssund.

Vores murerarbejde er i høj kvalitet

Når vi arbejder, er det altid med kvaliteten for øje, hvilket betyder, at du med os kan være sikker på et godt stykke arbejde, hvad enten det gælder murer- eller tømrerarbejde. Desuden bestræber vi os altid på at møde vores kunder med en god service i form af færdigt arbejde til tiden. 

Hvis du har brug for en tømrer eller murer, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 93 57 79.

Adresseoplysninger

​Tømrermester Nikolaj Krause

Hirsevej 24,

4040 Jyllinge

Kontaktoplysninger

​​☎  +45 40 93 57 79

​✉  info@nkbyg.dk

CVR: 33287593

​Se vores vurdering

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt