​Velkommen til Tømrermester Nikolaj Krause

​☎  +45 40 93 57 79      |     ✉  info@nkbyg.dk

Skal du have nyt gulv?

Hos NK Entreprise tilbyder vi opgaver inden for tømrer-, snedker- og murerfaget. Vi kan blandt andet tilbyde alt indenfor gulve. Hvis du vil have repareret eller udskiftet et gammelt, nedslidt gulv eller lagt et helt nyt i forbindelse med nybyggeri, står vi klar til at varetage opgaven.

NK Entreprise laver dit nye gulv

Vi har gennem tiden opbygget erfaring ved at lægge talrige gulve for vores kunder i Jyllinge, Frederikssund og Roskilde, og derfor har vi en bred viden og kendskab inden for området. Det betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig omkring valg af gulvmateriale. Hvis du foretrækker et særligt gulv, er det naturligvis frit for dig at købe det selv, og så står vi for at montering. 

Tag kontakt til os

Uanset hvilken løsning inden for gulv og gulvmontering, du ønsker, står vi klar til at gøre det til virkelighed. Vi udfører dog også mange andre opgaver inden for vores forskellige fag, som udskiftning af døre og vinduer, fugning, hele badeværelser og meget mere.

Ønsker du et professionelt lagt gulv, der matcher fuldstændig det billede, du har i hovedet, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 40 93 57 79

Adresseoplysninger

​Tømrermester Nikolaj Krause

Hirsevej 24,

4040 Jyllinge

Kontaktoplysninger

​​☎  +45 40 93 57 79

​✉  info@nkbyg.dk

CVR: 33287593

​Se vores vurdering

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt