​Velkommen til Tømrermester Nikolaj Krause

​☎  +45 40 93 57 79      |     ✉  info@nkbyg.dk

Nyt badeværelse i den bedste kvalitet

Hvis dit badeværelse trænger til en udskiftning, kan du med fordel tage kontakt til NK Entreprise. Hos NK Entreprise tilbyder vi nemlig alt inden for badeværelser.

Hvad enten du ønsker at få et nyt badeværelse for en mere moderigtig løsning, for at spare energi eller for at udskifte det gamle og slidte, har vi løsningen til dig. Vi har mange års erfaring med at udføre badeværelsesopgaver for vores kunder i Jyllinge, Roskilde og Frederikssund. 

NK Entreprise tilbyder hovedentreprise

​Vi tilbyder desuden hovedentreprise, hvilket gør det lettere for dig som kunde. Når vi tager os af hovedentreprisen, behøver du ikke at tænke på logistik og kommunikation mellem maler, elektriker, tømrer, murer og VVS’er – det sørger vi for. Desuden er du med vores faste samarbejdspartnere inden for hovedentreprise også garanteret et stykke arbejde i god kvalitet.​

Et nyt badeværelse efter dine ønsker

En af vores vigtigste værdier er vores dialog med kunden, og vores ønske er at kunne gøre din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed.

Derfor giver vi også dig mulighed for selv at købe materialer i form af klinker og interiør, så du kan få det præcis, som du vil have det – materialerne kan vi naturligvis også sørge for. Står du derfor og overvejer at få lavet nyt badeværelse, kan du ringe til os på telefon

40 93 57 79 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Adresseoplysninger

​Tømrermester Nikolaj Krause

Hirsevej 24,

4040 Jyllinge

Kontaktoplysninger

​​☎  +45 40 93 57 79

​✉  info@nkbyg.dk

CVR: 33287593

​Se vores vurdering

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt