​Velkommen til Tømrermester Nikolaj Krause

​☎  +45 40 93 57 79      |     ✉  info@nkbyg.dk

Tilbygning og ombygning af dit hus

Tilbygninger og ombygninger kan blive nødvendige, hvis man kommer til at mangle plads. Tilbygninger og ombygninger kan desuden være med til at indrette huset mere smart og dermed få mere ud af den plads, man har.

Hos NK Entreprise har vi stor erfaring med både tilbygninger og ombygninger, og tilbyder alt inden for området. Vi tilbyder om- og tilbygninger til alle slags kunder i Jyllinge, Roskilde, Frederikssund eller omegn.

Brede kompetencer inden for tilbygning og ombygning

Vi er en lille virksomhed, der har overraskende brede kompetencer inden for murer-, tømrer- og snedkerarbejde. Alt vores arbejde bliver udført med kvaliteten for øje. Det betyder, at hvad enten du ønsker en større ombygning eller en mindre tilbygning, kan vi give dig et stykke arbejde, der ikke kun ser godt ud, men som også holder længe og fungerer i praksis.

En vigtig værdi for os er vores tætte dialog med kunden. Ved hjælp af direkte og løbende kontakt med vores kunder, kan vi skabe deres drømme om- eller tilbygning. 

​Eksempler på tilbygninger og ombygninger:

  • Ny udestue
  • Ombygning af udestue til ekstra værelse
  • Udvidelse af badeværelse
  • Rumdeling til for eksempel børneværelser
  • Tilbygning med stue/opholdsrum.

Få lavet din ombygning eller din tilbygning

Overvejer du at udvide eller omarrangere dit hus med en om- eller tilbygning, kan du kontakte os på telefon 40 93 57 79 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Adresseoplysninger

​Tømrermester Nikolaj Krause

Hirsevej 24,

4040 Jyllinge

Kontaktoplysninger

​​☎  +45 40 93 57 79

​✉  info@nkbyg.dk

CVR: 33287593

​Se vores vurdering

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt