​Velkommen til Tømrermester Nikolaj Krause

​☎  +45 40 93 57 79      |     ✉  info@nkbyg.dk

Vinrum til dine gode vine

​Hos NK Entreprise tilbyder vi som noget helt specielt vinrum. Vi ved, at god vin fortjener et særligt sted at modnes og opbevares, indtil det er tid til at trække proppen op.

Vi laver håndlavede vinreoler, nedkølingsanlæg og andre møbler relateret til vinrum og -kældre. På den måde kan du få lige det vinmøbel til vinrummet, du drømmer om, ligesom dine vin kan få det, de fortjener.

Unikke vinmøbler til vinrummet

Vores vinmøbler udføres med sans for detaljen og med kvaliteten i højsædet. Det betyder, at du får et helt unikt vinmøbel til dit vinrum, når du vælger os til at fremstille det. Vi kan udføre vinmøbler til kunder i Jyllinge, Roskilde, Frederikssund og omegn.

​Udover at skabe unikke møbler til vinrum, har vi mange andre kompetencer inden for tømrer-, murer- og snedkerfaget. Vi tager gerne imod helt unikke og specielle opgaver, ligesom vi tager os af opgaver i alle størrelser.

Kontakt os for et tilbud på dit nye vinrum

Står du med en mere almindelig opgave end et møbel til dit vinrum, tager vi os derfor selvfølgelig også af dette med samme kvalitet og service. Mangler du et særligt møbel til dit vinrum, eller har du andre spørgsmål til os, ser vi frem til at høre fra dig på telefon

40 93 57 79

Adresseoplysninger

​Tømrermester Nikolaj Krause

Hirsevej 24,

4040 Jyllinge

Kontaktoplysninger

​​☎  +45 40 93 57 79

​✉  info@nkbyg.dk

CVR: 33287593

​Se vores vurdering

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt